Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megvédik magukat a Twilight

"Medvédjük magunkat!"

Mostanában, úgy tűnik, összefogtak a sztárok, és együttes támadást indítottak az Alkonyat-filmek főszereplői ellen. Kedvenceiteket azonban nem kell félteni: ha kell, azonnal védekező üzemmódba kapcsolnak, akár a vérfarkasok!

 

 

Taylor vs. Cole

Cole Sprouse, a Disney-sorozatok állandó főszereplője nem tudja befogni a száját. Nemrégiben például azt mondta az újságíróknak, hogy fogalma sincs, miért szeretik az emberek a Twilight Sagát, majd hozzátette, hogy igazából semmit sem tud a könyvekről: „Csak egy fejezetet olvastam el belőle, de komolyan nem értem, miért vannak megőrülve az emberek ezért az egészért!” – mesélte. De persze a film is kapott tőle egy-két pofont, a szereplők közül  pedig Taylor Lautnert emelte ki negatív példaként. „A mozi tele van rosszabbnál rosszabb színészekkel. Főleg ez a Taylor Lautner gyerek vicces. Attól még nem lesz jó színész, hogy folyamatosan mutogatja a felsőtestét!” – csapott le a vérfarkasra.   

Taylor válasza: „Eddig semmi bajom nem volt Cole-lal, és nem is értem, miért támadt ellenem. Biztos hiányzott neki a hírverés, mert mostanában eléggé eltűnt. Amúgy nem hiszem, hogy a játékom csak a felsőtestem mutogatásában merülne ki. Én tényleg mindent beleadok. Ha neki nem tetszik, hát sajnálom! Nem kötelező engem nézni a nap 24 órálában!”

Kristen vs. Miley

Miley nem az a tipikus mindenkit kiosztó csaj, de most valamiért ő is kipakolt a Twilight Sagáról, na meg Kristen Stewartról is. Elmondta, hogy nem érti, hogy lehet sztár egy olyan lányból, mint Kristen. „Kristen mindig ugyanúgy játszik, ezért furcsa, hogy sztár lett belőle. És a Twilight-filmekben sincs semmi extra számomra. Én ilyen mozikra el sem mennék!” – mondta Miley, aki ezzel magára haragította Kristent.

Kristen válasza: „Ha valaki nem látta a Twilight-filmeket, akkor milyen alapon ócsárol engem, vagy azokat, akik az Alkonyat-filmeket készítették? Mindenkiben lehet hibát találni, bennem is. Örülök, hogy a rajongóim és a barátaim szeretnek.”

Robert vs. Justin

Justin Biebertől nem vártuk volna, hogy bárkinek beszóljon, pláne nem Robert Pattinsonnak! Pedig megtette, és nem is akárhogy: megpróbált ugyan csöndben maradni, de aztán mégiscsak kitört belőle a sok negatív gondolat a Twilight kapcsán. „Igazából nincs semmi gáz Roberttel, de a hajam sokkal jobb, mint az övé. meg néha olyan, mintha csak bámulna a kamerába, és nem is színészkedne!” – nyilatkozta Justin egy interjúban.

Robert válasza: „Nagyra becsülöm ezt a srácot, mert igazán tehetséges, nagyon jó zenész, szóval megérdemli a sikert. De azt sosem viseltem jól, ha valaki csak úgy beszólt nekem. Pláne ne egy olyan dolog miatt kössön belém, mint a hajviselet, mert tényleg mindenkinek más tetszik. Ráadásul nem is ez a legfontosabb emberi tulajdonság! Ha valaki meg akar ítélni, akkor előbb ismerjen meg. Szóval, Justin, legközelebb gondolkozz, mielőbb beszólsz!”

Akik kiállnak a Twilight sztárok mellet:

  • Zac Efron: Ő inkább a Twilight-filmekért rajong.
  • Selena Gomez: Bár Taylor Lautnerrel járt, állítása szerint Robert számára az álompasi.
  • Taylor Swift: A másik Taylor egykori csaja, de még mindig T-rajongó.
  • Nina Dobrev: Ugyan a konkurenciánál (Vámpírnaplók) dolgozik, mégis Alonyat-fan.
  • Katy Perry: Megmondta a frankót – szívesen csókolózna Kristen Stewarttal!
  • Adam Lambert: Azt mondta, sosem teszi ki a lábát a házából egy Twilight-DVD nélkül.
  • Emma Watson: Imádja Robert Pattinsont, és persze a könyveket is.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.